Lucrarile de consolidare a cladirilor necesita experienta, rabdare si planificare in detaliu, astfel incat rezultatul final sa fie perfect atat din punct de vedere al sigurantei, dar si al aspectului.

Andoch Construct va pune la dispozitie servicii de consolidari cladiri realizate de specialisti in domeniu. Va oferim planuri personalizate de consolidare in functie de estimarea initiala a gradului de rezistenta si de problemele existente.

Procesul de consolidare este necesar atat pentru siguranta oamenilor, dar si pentru cresterea valorii unei cladiri. Orice problema de structura, de uzura sau chiar si de aspect este neplacuta, insa poate fi remediata cu ajutorul specialistilor si procedeelor moderne de consolidare.

Nu asteptati pana cand cladirea prezinta un risc major pentru toti cei care o tranziteaza sau pentru locatari (in cazul unui imobil de locuinte). Andoch Construct poate analiza in detaliu cladirea si poate spune daca necesita lucrari ample de consolidare sau doar lucrari de intretinere. O cladire mult prea deteriorata, a carei structura de rezistenta a fost compromisa in totalitate, nu va putea fi consolidata. De aceea, apelati din timp la servicii de consolidare si va veti bucura de cladire multi ani de acum inainte.

Andoch Construct va ofera servicii profesionale pentru consolidari cladiri si constructii, atat de birouri, dar si de locuit. In procesul de consolidare se folosesc utilaje performante, moderne si materiale calitative, astfel incat consolidarile sa reziste cat mai mult timp si sa fie sigure.

Pentru informatii suplimentare referitoare la serviciile de consolidari cladiri, va rugam sa ne contactati! Va raspundem la orice intrebare, astfel incat sa puteti lua cea mai buna decizie pentru cladirile dumneavoastra.

Contacteaza-ne pentru a discuta despre proiectul tau!

CONTACTEAZA-NE ACUM!