Hidroizolatia este una dintre cele mai importante etape din constructia unei cladiri. Fara aceasta, apa se va infiltra atat in fundatie, dar si in zidurile subsolurilor, ceea va duce in timp la mucegai, igrasie si deteriorarea zidurilor (in functie de cat de multa apa este prezenta in mod natural in pamant si in functie de clima zonei, acest proces poate iesi la iveala in doar cativa ani).

Rolul izolatiei pentru fundatii si subsoluri este de a face fata presiunii pozitive a apei freatice sau pluviale. Pentru a proteja structura de rezistenta a cladirii, aspectul ei si mai ales sanatatea locatarilor (in cazul unui imobil de locuinte) sau a angajatilor (daca vorbim despre o cladire de birouri) este necesara asigurarea hidroizolatiei. O cladire fara fundatie si subsol izolate poate fi afectata de mucegai si igrasie, iar acestea pot provoca grave probleme de sanatate.

Andoch Construct executa lucrari de izolatie pentru fundatii si subsoluri indiferent de natura cladirii, utilizand cele mai bune materiale si cele mai avansate tehnologii. Oferim servicii personalizate, astfel incat cladirea sa fie din nou sigura si protejata impotriva infiltratiilor.

Din experienta noastra, izolatia trebuie sa cuprinda mai multe straturi cu roluri diferite si trebuie facuta perimetral si egal ca grosime. Astfel, se va asigura o hidroizolare eficienta si durabila, ce nu va necesita interventii de reparatie prea curand.

Acordam o atentie sporita tuturor detaliilor, astfel incat atat fundatia, dar si subsolul cladirii sa se afle in cele mai bune conditii dupa terminarea lucrarilor de hidroizolare.
Pentru orice informatii referitoare la izolatii fundatii si subsoluri, va rugam sa ne contactati!

Contacteaza-ne pentru a discuta despre proiectul tau!

CONTACTEAZA-NE ACUM!