Serviciile de reparatii hidroizolatii sunt deosebit de importante pentru cladirile vechi, a caror hidroizolatie nu mai este de actualitate sau care s-a degradat din diferite motive.
Andoch Construct va ofera reparatii hidroizolatii la cele mai inalte standarde, realizate cu materiale calitative si cu ajutorul unei echipe specializate.

Inainte de reparatia propriu-zisa, vom inspecta hidroizolatia deja existenta, pentru a stabili un plan de actiune. Vechea hidroizolatie va fi folosita drept suport pentru straturile noi, insa numai dupa o expertiza amanuntita, o curatare adecvata si o igienizare ca la carte. Specialistii Andoch Construct stiu exact ce probleme ar putea aparea pe parcurs si cum sa le evite sau sa le repare in cel mai scurt timp.

Factorii care afecteaza hidroizolatia unei cladiri sunt precipitatiile si conditiile meteo extreme: caldura excesiva, inghet, umiditate ridicata. O hidroizolatie compromisa poate deteriora cladirea, iar astfel pagubele cauzate vor fi reparate cu un pret ridicat. De aceea, este important sa reparati hidroizolatia inca de la primele semne de uzura si imbatranire.

Andoch Construct va ofera servicii excelente de reparatii hidroizolatii adaptate specificatiilor individuale ale fiecarui tip de constructie. Utilizam cele mai noi tehnologii si materiale calitative pentru impermeabilizare.

Nu uitati ca o hidroizolatie buna, o sa va scuteasca de reparatii inutile de-a lungul anilor.

Pentru orice informatii suplimentare referitoare la hidroizolatii, va rugam sa ne contactati! Va raspundem la orice intrebare, astfel incat sa puteti lua cea mai buna decizie pentru cladirile dumneavoastra.

Contacteaza-ne pentru a discuta despre proiectul tau!

CONTACTEAZA-NE ACUM!